Серія А. 26-й тур

Рома – Торіно – 3:2

Голи: Дибала, 42 (п), 57, 69 – Сапата, 44, Річчі, 89

Команди доволі блідо розпочали поєдинок, а рахунок вдалося відкрити аж наприкінці першого тайму. Сазонов грубо наступив на ногу Азмуну в карній зоні – арбітр Саккі вказав на 11-метрову позначку.

Вирок взявся виконувати Дибала. Мілінковіч-Савіч вгадав напрямок удару чемпіона світу, але дотягнутися до м'яча не зумів. Ще до перерви Торіно встиг здивувати "джалороссі". Белланова навісом з флангу знайшов у штрафному римлян Сапату, той пробив головою – м'яч з відскоком від газону опинився у сітці.

По перерві Дибала фантастичним дальнім ударом вивів Рому вперед. А невдовзі аргентинець вже зблизька розстріляв ворота Мілінковіча-Савіча та оформив хет-трик. Одинадцятий гол Пауло у поточній кампанії.

Таким чином Дибала підтвердив статус жахіття для "гранатових". У ворота Торіно він загалом забив 7 голів. На останній хвилині основного часу "бики" ще раз буцнули господарів – Самуеле Річчі скоротив відставання до 2:3.

Втім, римляни зуміли втримати перемогу і залишаються на шостій позиції, у підопічних Де Россі 44 очки. Торіно перебуває на 10-й сходинці (36 залікових балів). Лідирує в Серії А Інтер – 66 пунктів.