Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч

ПСВ – Борусія Д – 1:1

Гол: Де Йонг Л., 54 (п) – Мален, 24

На екваторі першого тайму "джмелі" вийшли вперед. Забітцер на підступах до штрафного знайшов пасом Малена, той рвонув вперед та зумів обійти зразу трьох оборонців суперника і пробити. М'яч влучив у стійку, Бентіес спробував дотягнутися, але снаряд зрикошетив і опинився у сітці. Не святкує гол у ворота колишньої команди Мален.

Відновити паритет спершу мав шанс Бакайоко, якого гості проґавили у воротарському майданчику. Але бельгієць пробив повз стійку. За лічені хвилини промаху зазнав його партнер Сайбарі. На перерву пішли за мінімальної переваги німецької команди.

На 54-й хвилині Матс Хуммельс зніс у карній зоні Маліка Тільмана – словенський арбітр Йовановіч вгледів пенальті. Його вирок чітко виконав найкращий бомбардир ПСВ у поточному сезоні Ліги чемпіонів – Люк де Йонг – 1:1.

У другій половині тайму свіжий Вольф міг вивести Борусію Д вперед. Поблизу воріт він пробив п'яткою – м'яч зрикошетив від каркасу, Бенітес встиг врятувати господарів. Загалом по перерві ПСВ завдала трьох ударів у площину воріт, "джмелі" відповіли двома, але зустріч так і завершилася нічиєю. Ім'я володаря путівки у чвертьфінал ЛЧ визначать 13 березня.