Матч Наполі – Барселона відбудеться 21-го лютого. Стартовий свисток на Стадіо Дієго Армандо Марадона пролунає о 22:00 за київським часом.

Минулого сезону Хаві привів Барселону до чемпіонства в Прімері, а Наполі під керівництвом Лучано Спалетті грандіозно завоював перше Скудетто за останні 33 років. Від могутності обох колективів сьогодні не залишилося й сліду.

Чемпіон Італії встиг двічі змінити наставника. Спалетті пішов сам, випросивши відпочинок у "донів" Неаполя, а от його наступник Руді Гарсія віддав тренерський місток Мадзаррі не за власною волею. Останній не приніс швидких покращень: Наполі опустився на 9 сходинку турнірної таблиці, Осімхен та Кварацхелія торішньою результативністю не тішать.

Хаві ще не пішов з Барселони, проте вже встиг анонсувати прощання влітку. Подейкують, що легенді "блаугранас" можуть вказати на двері й раніше. Матч з Наполі за своєю важливістю цілком може вплинути на долю іспанського фахівця. У Ла Лізі каталонці впали не так низько, як конкурент з ЛЧ. Наразі команда йде третьою й має примарні шанси випередити виснажену й побиту мадридцями Жирону.

Партенопейцям у прийдешньому матчі не допоможе Зєліньскі. У лазареті Барселони відновлюються Алонсо, Бальде, Гаві й Торрес.

Надійний букмекер FAVBET вважає неочевидним фаворитом матчу Барселону. Коефіцієнт на перемогу каталонців у основний час становить 2,52. Звитягу Наполі оцінили у 2,87. Нічия помножить ставку на 3,55.

Фахівці очікують від команд результативну гру. На тотал більше 2.5 голів ставлять з коефіцієнтом 1,81. На аналогічний тотал менше – 2,12. Коефіцієнт на забитий м'яч Осімхена – 2,25. Гол Лєвандовскі експерти оцінили коефіцієнтом 2,70, а Кварацхелії – 3,60.