Крузе є затятим гравцем у покер і навіть потрапляв у фінал Світової серії. На турнірі у Берліні нападник змагався до пізньої ночі, порушуючи спортивний режим, та пішов додому з виграшем у 60 000 фунтів стерлінгів.

Але Макс одразу ж і попрощався з цією сумою, забувши її у таксі. Футболіст подзвонив у поліцію, але повернути кошти йому так і не вдалося. Кілька місяців Крузе вдавалося тримати свої походеньки в секреті, але зрештою преса дізналася. Тоді Вольфсбург, за який тоді виступав форвард, оштрафував його на 20 тисяч фунтів стерлінгів, розповідає The Sun.

Також у ЗМІ потрапила інформація про пристрасть Макса до "Нутелли". Після цього у клубі йому рекомендували суворо обмежити себе у споживанні цукру. І врешті через численні порушення дисципліни Крузе відправили на громадські роботи, де він допомагав будувати курник.

Над ситуацією багато глузували у Bild, чого не витримав тодішній наставник Бундестім Йоахім Льов. "Нам потрібні гравці, які зосереджені на футболі, а також розуміють свою роль як зразка для наслідування. Я говорив з Максом про те, чого очікую від футболістів на полі та поза ним. Його дії останнім часом були непрофесійними", – вибухнув коуч. З того часу Краузе в збірну Німеччини не викликали.

До слова, на спортивній пенсії екс-форвард продовжує брати участь у покерних турнірах, через які мав так багато клопоту у минулому.