АПЛ, 25 тур

Манчестер Сіті – Челсі – 1:1

Голи: Родрі, 83 – Стерлінг, 42

Михайло Мудрик вшосте поспіль опинився в запасі Челсі. Лондонці проводять слабкий сезон, але матчі проти топів вдаються непогано. Зустріч з Ман Сіті у першому колі завершилася перестрілкою 4:4.

Цього разу Челсі діяв більш раціонально. Підопічні Почеттіно віддали м'яч Сіті, але за першої-ліпшої нагоди летіли у контратаки. Лише за перший тайм господарі мали три супермоменти. Джексон і Стерлінг змарнували по одному, а потім організували гол. Гравці Челсі удвох вискочили на одного опонента, і Рахім завершив епізод. Стерлінг не надто активно святкував гол у ворота колишньої команди.

По перерві сценарій не змінився. Сіті тисне, а Челсі чекає свій шанс для ривка. Під таку гру Мудрик здавався дуже доречним, але українець втретє поспіль залишився без ігрових хвилин. Схоже, довіра Почеттіно вичерпалась...

Натомість шанс від тренера Челсі отримав 21-річний Чезаре Казадеї. Італієць вийшов на заміну, а за кілька хвилин не встиг накрити Родріго, який потужно вліпив з підбору.

Господарі мали виривати перемогу, але Холанд з кількох метрів головою пробив над воротами. Претензії "містян" щодо пенальті також проігнорували – волейбол Колвілла та Діаша був обопільним.

1:1 – Челсі зупиняє 11-матчеву серію перемог Ман Сіті і залишається в середині таблиці. "Містяни" відпускають Арсенал на 2 очки, Ліверпуль на 4, але мають гру в запасі.