Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

Лаціо – Баварія – 1:0

Гол: Іммобіле, 69

Вилучення: Упамекано, 68

Німецька команда мала ідеальну можливість вибачитись перед власними вболівальниками за ганьбу в останньому поєдинку Бундесліги проти Баєра (0:3). Томас Тухель це розумів і випустив на бій проти сьомої команди Серії А найоптимальніший склад.

Однак здивувати суперника на полі мюнхенцям не вдалось. Вони краще контролювали м'яч, але зі створенням небезпечних моментів була велика проблема. В першому таймі "пивовари" жодного разу не влучили по воротах суперника, а єдиний гострий момент мав Мусіала, який не зумів завершити ідеальну атаку, пробивши над воротами.

Друга половина поєдинку проходила за ідентичним сценарієм. Безпомічний Тухель більшу частину тайму просидів на лаві для запасних, розчаровано закриваючи руками обличчя. Його гравці не могли знайти ключ до серйозної оборони римлян.

Натомість підопічні Мауріціо Саррі наважились побігти в атаку, яка подарувала їм пенальті. Упамекано незграбно зіграв в штрафному майданчику і прямою ногою залетів в суперника, за що отримав пряму червону картку. Легендарний форвард "орлів" Чіро Іммобіле обіграв Ноєра з 11-метрової позначки і вивів свою команду вперед.

У підсумку Лаціо здобуває несподівану перемогу над німецьким грандом. Матч-відповідь відбудеться 5 березня в Мюнхені.