Якщо тріумф "містян" в групі з Янг Бойз, Црвеною Звездою та РБ Лейпциг навряд когось здивував, то друге місце Копенгагена у квартеті з Баварією, Ман Юнайтед і Галатасараєм стало маленькою сенсацією попереднього етапу.

Хай там як, у 1/8 фіналу "леви" знову опинились в ролі безнадійних аутсайдерів. Команда Гвардіоли підтвердила це вже на 10-й хвилині голом де Брюйне, який вперше грав у ЛЧ, оскільки початок сезону пропускав через травму.

Та ближче до екватора першого тайму господарі показали, що їх рано списали з рахунків. Спершу "леви" зламали Гріліша і плани Гвардіоли. Його замінив Доку. Вже невдовзі Едерсон на рівному місці привіз гол у власні ворота.

Холанда не було помітно на полі, тож слово взяв ветеран. Оборона Копенгагена відпустила Бернарду Сілву й миттєво поплатилася другим пропущеним м'ячем – знову ж таки з нічого. У другій половині перевага знову була на боці "містян". Де Брюйне й Доку самостійно створили собі цікаві моменти, але тут кіпер зіграв на відмінно.

Ерлінг продовжував дрімати. На останніх хвилинах основного часу навіть з двох спроб не спромігся пробити кіпера – ані ногою, ані головою. На щастя для Пепа, Фоден не розкидався моментами й закрив питання щодо переможця на останній хвилині компенсованого часу – 3:1.