АПЛ. 24-й тур

Ліверпуль – Бернлі – 3:1

Голи: Жота, 31, Діас Л., 52, Нуньєс, 79 – О'Ші, 45

Вулверхемптон – Брентфорд – 0:2

Гол: Норгорд, 35, Тоуні, 77

Ліверпуль на Енфілді впевнено здолав Бернлі. Мерсисайдці відкрили рахунок на 31-й хвилині. Трент Александер-Арнольд подав з кутового, воротар Бернлі вистрибнув на перехоплення і зіштовхнувся з Дарою О'Ші. Цим скористався Діогу Жота і головою скинув м'яч у порожні ворота.

На останній хвилині першого тайму андердог несподівано відквитав один м'яч. О'Ші ефектно головою вгатив м'яч у праву "дев'ятку".

По перерві підопічні Юргена Клоппа знову вийшли вперед. Елліот прострелив з правого флангу на Луїса Діаса, а той з меж воротарського майданчика в падінні забив головою.

А наприкінці зустрічі Дарвін Нуньєс поставив переконливу крапку. 3:1 – Ліверпуль продовжує очолювати турнірну таблицю АПЛ (54 очки). Натомість команда Венсана Компані продовжує маринуватися у зоні вильоту.

У паралельному матчі Брентфорд мінімально обіграв Вулверхемптон. Український півзахисник Єгор Ярмолюк поєдинок розпочав на лаві запасних "бджіл". Його команда вирвалася вперед у другій половині стартового тайму – відзначився Ньоргор.

Ярмолюк вийшов на поле на 69-й хвилині, замінивши Єнсена. Від статистичного порталу Sofa Score отримав оцінку 6,4 бала.

Невдовзі після виходу нашого земляка перевагу "бджіл" подвоїв Айвен Тоуні – йому асистував Янельт.

Зараз Брентфорд перебуває на 14-му щаблі (25 очок), Вулверхемптон розташувався на 10-му (32 пункти).