29-річний центрбек "синьо-жовтих" підписав контракт зі словацьким ДАКом до літа 2026-го. По це повідомила прес-служба Дунайської Стреди.

"На початку сезону я був травмований, грав менше, мій контракт добігав кінця. Тому я відчував, що мені потрібні зміни. У мене було дві пропозиції, одна від корейської ліги, а інша від ДАКу. Я зупинився на Дунайській Стреді, тому що вона ближча мені за менталітетом і ставить перед собою найвищі цілі, як і Славія.

Я вірю, що ми всі зробимо хорошу роботу і виведемо клуб на вищий рівень. Приходжу сповнений енергії та мотивації, щоб допомогти команді. Я завжди граю на повну силу, намагаюся викластися на полі якнайкраще. Постараюся зробити те саме тут, щоб уболівальники отримували задоволення від моєї гри та гри команди. Зараз для мене важливо знову грати й показувати якість, тому що я хочу повернутися в збірну. Я вірю, що я допоможу ДАКу, а команда допоможе мені", – сказав Качараба.

Нагадаємо, у складі Славії Тарас став чемпіоном Чехії та виграв 2 Кубки. У поточній кампанії тренерський склад не розраховував на українця, тому він провів лише 2 матчі, відзначившись асистом.