Серія А. 23-й тур

Рома – Кальярі – 4:0

Голи: Пеллегріні Л., 2, Дибала, 23, 51 (п), Хейсен, 59

Матч розпочали із хвилини мовчання, віддаючи шану легенді Роми Джакомо Лозі, який днями відійшов у вічність у віці 88 років. Екс-капітан "джалороссі" відіграв за них 388 поєдинків у Серії А.

Далі римляни почали розривати гостя-аутсайдера. "Вовкам" знадобилося лише 62 секунди, щоб відкрити рахунок. Дибала подав з кутового, після контакту з Паредесом м'яч відскочив до Лоренцо Пеллегріні, і капітан господарів розписався у воротах Кальярі.

На екваторі першого тайму підопічні Даніеле Де Россі відзначилися знову. Лоренцо Пеллегріні записав у свій актив ще й асист, віддавши короткий пас п'яткою на Дибалу поблизу воріт суперника, аргентинець подвоїв перевагу Роми. 117-й гол Дибали у Серії А.

На старті другого тайму Петанья "привіз" пенальті у власні ворота, зігравши рукою у штрафному. Вирок арбітра чітко виконав Дибала, оформивши дубль. А невдовзі Хейсен довів рахунок до принизливого 4:0.

Після цієї безкомпромісної перемоги Рома піднімається на п'яте місце в Серії А, маючи в активі 38 очок. Від Інтера, який лідирує, "вовки" відстають аж на 19 очок. Натомість підопічні Клаудіо Раньєрі застрягли на дні турнірної таблиці.