За підсумками попередніх турів Серії А "нерадзуррі" та "б'янконері" вирвались у лідери турнірної таблиці. Інтер мав мінімальну перевагу в 1 очко та матч у запасі. Тож дербі Італії обіцяло подарувати неабияке видовище фанам.

Перший тайм запам'ятався значною перевагою господарів. Дімарко опинився в епіцентрі обох гострих моментів. Замкнув передачу Павара повз ворота, згодом ледь не асистував Тюраму після магічної передачі через півполя від Чалханоглу. Зрештою, Інтер напрацював на гол, нехай і курйозний. На подачу Баррели були готові відгукнутися одразу двоє партнерів Павар і Тюрам, але в обох не вийшло.

Суперникам допоміг Федеріко Гатті, забивши грудьми у власні ворота. На старті сезону він же відзначився чи не найкурйознішим автоголом сезону в матчі 5-го туру Серії А проти Сассуоло (2:4). Та це не заважає йому бути одним з найнадійніших оборонців "Старої синьйори".

У другій половині суперники почали марнувати свої моменти з небаченою щедрістю. Чалханоглу, опинившись першим на добиванні, влучив у стійку. Гатті виводив Веа на вбивчу позицію, але той не влучив у площину. Щенсни щонайменше двічі рятував гостей від голу – потягнув удар Баррели й переграв Арнаутовіча віч-на-віч. Підсумковий рахунок – 1:0.

Інтер (57 балів) відірвався від Ювентуса (53) у чемпіонських перегонах на 4 очки. Мілан йде третім, набравши 49 пунктів.