Колишній тренер збірної України, а тепер чинний президент УАФ, пообіцяв зустрічатися із журналістами. А також окреслив новий вектор розвитку асоціації в роботі з представниками медіа.

"Наш план – бути дуже прозорими для всього українського суспільства, для вболівальників. Побудувати прозору структуру. Даю журналістам слово – ми матимемо час поспілкуватися. Ми організуємо зустріч, я повністю відкритий, тому зустрічатимемося.

У нас через війну дуже багато проблем, але ми живі та тримаємося. І важливо, що ми – разом", – наводить слава новообраного очільника УАФ видання Dynamo.kiev.ua на своєму каналі в YouTube.

Нагадаємо, що 25 січня 2024 року на позачерговому засіданні Конгресу Української асоціації футболу Андрія Шевченка обрали новим президентом. Кандидатуру екс-наставника збірної підримали 93 колективних члени з 94. Один утримався.

На посаді очільника УАФ Шевченко змінив Андрія Павелка, який перебуває під вартою з 16 червня 2023 року. Функціонера звинувачують у розкраданні коштів під час будівництва заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів.