Кубок португальської ліги. Півфінал

Бенфіка – Ешторіл – 1:1 (серія пенальті: 4:5)

Голи: Отаменді, 58 – Гітан, 16

Анатолій Трубін розпочав матч у стартовому складі Бенфіки, однак не зміг врятувати свою команду від гола на 16-й хвилині. Блискучу комбінаційну атаку Ешторіла ударом у ближній кут під стійку завершував Гітан – в українського кіпера майже не було шансів.

Лісабонці у першій половині награли на 2.37 очікуваних голів, однак м'яч по-зрадницьки не хотів летіти у ворота номінальних гостей. По перерві Бенфіка таки відновила справедливість зусиллями центрбека Отаменді, який несподівано для суперника змістився в атаку. Втім навіть 19 ударів "орлів" не вистачило для того, аби пройти у фінал Кубка португальської ліги в основний час.

Гра перейшла одразу в серію післяматчевих пенальті, адже за регламентом турніру овертайми не передбачені. Маркос Леонардо не реалізував свій 11-метровий, але Трубін потягнув постріл з точки від Маркеша. Промах Араужу подарував Ешторілу путівку в фінал.

До слова, Бенфіка вигравала Кубок португальської ліги 7 разів. Востаннє це сталося ще у 2016 році. Анатолій Трубін ще не здобував трофеїв у складі "орлів".