Чемпіонат Португалії. 18-й тур

Бенфіка – Боавішта – 2:0

Голи: Ді Марія, 61, Леонардо, 90+5

У чемпіонаті Португалії цього сезону "орли" поступилися лише в одному матчі. Поразки Бенфіці на старті кампанії завдала саме Боавішта (3:2).

У першому таймі підопічні Рогера Шмідта виконали три удари у площину воріт та награли на 1,18 очікуваних голів. Однак, попри тотальне домінування, вразити ворота гостей "орлам" не вдалося. На перерву пішли з нулями на табло.

На самому старті другого тайму лісабонці могли виходити вперед, але арбітр Коррея скасував гол Ді Марії через гру рукою іменинника Жоао Маріу перед взяттям воріт. Однак невдовзі аргентинський голеадор таки вивів Бенфіку вперед, ефектно переправивши м'яч у сітку з-за меж штрафного майданчика.

У компенсований час перевагу "орлів" подвоїв Маркос Леонардо, а Ді Марія записав у свій актив ще й асист.

В Анатолія Трубіна було небагато роботи в цьому поєдинку. Він виконав 1 успішний вихід на м'яч, віддав 11 з 12 точних пасів (92%). Від статистичного порталу Sofa Score український голкіпер отримав оцінку 6,7 бала. Втримавши ворота на замку, Анатолій оформив 10-й кліншит за Бенфіку.

Після цієї перемоги "орли" залишаються на другому місці в чемпіонаті Португалії, володіючи 45 очками. Лідирує Спортінг, у якого 46 пунктів.