Енріке мав відкривати рахунок вже на 4-й хвилині матчу. Іско виконав точний навіс у штрафний майданчик на партнера, але той пробив вище воріт. Барселона не збиралася залишатися у боржниках. Педрі знайшов передачею Торреса у воротарському. Голкіпер вже був відіграний, тож Феррану залишилось лише не схибити у порожні.

Перед перервою Ламін Ямал встиг перевірити міцність воріт суперника, пробивши у каркас. Торрес був першим на добиванні та міг забивати вдруге, якби не перебував у офсайді й не схибив. Лєвандовскі забив ще один м'яч у положенні поза грою. На перерву каталонці пішли з мінімальною перевагою.

На старті другого тайму Ямал і Торрес взялися за старе – перший влучив у каркас, а другий цього разу не схибив. Гол зарахували. Здавалося, б переможець вже визначений. Втім Іско спромігся відновити паритет власним дублем. Нічия втрималась на табло до 90-ї хвилини, коли Жоау Феліш за 10 хвилин на полі знову вивів "блаугранас" вперед. Торрес асистував, а вже за мить завершив хет-трик – 4:2.

Барселона набрала 44 очки і скоротила відставання від Жирони до 5 балів і до 7 пунктів до Реала. Андалусійці йдуть 9-ми з 31 балом в активі.