Ла ліга. 21 тур

Реал – Альмерія – 3:2

Голи: Беллінгем, 57 пен, Вінісіус Жуніор, 68, Карвахаль, 90+11 – Рамазані, 1, Гонсалес, 43

Якщо Флорентіно Перес і мав претензії до Андрія Луніна, то Кепу Аррісабалагу він тепер має просто знищити, адже іспанець пропустив вже на 38-й секунді. Мадридці помилилися на своїй половині поля, дозволивши супернику провести результативну атаку, яку елегантним ударом з 11 метрів завершив Ларджі Рамазані. Цей м’яч виявився найшвидшим пропущеним Реалом за останні 9 років – 31 січня 2015 року таке "досягнення" підкорилося Ікеру Касільясу в поєдинку проти Реала Сосьєдада.

"Бланкос" від такого "холодного душу" відійшли не відразу і тільки на 15-й хвилині створили перший гострий момент – удару Родріго трохи забракло точності. На цей постріл згодом відповів Серхіо Аррібас, у якого також був не налаштований приціл. Ближче до завершення першого тайму мадридці почали налагоджувати свою гру, але Альмерія знову спустила їх на землю – Едгар Гонсалес ударом у дев’ятку подвоїв перевагу своєї команди.

Після перерви Реал почав багато володіти м’ячем і незабаром це втілилося у результат – "галактікос" заробили 11-метровий. Джуд Белллінгем реалізовував удар з позначки, пробивши по центру воріт. Не минуло і п‘яти хвилин як Серхіо Аррібас відправив до сітки воріт мадридців третій м’яч, але арбітр Франсіско Маесо після перегляду епізоду за допомогою систем VAR скасував цей гол і рахунок залишився 2:1 на користь гостей.

На 68-й хвилині підопічним Анчелотті вдалася блискуча атака, яку потужним ударом завершив Вінісіус Жуніор. Арбітр знову переглянув повтор і цього разу констатував, що взяття воріт було виконано за правилами. Реал на цьому не зупинився і забив ще, але другий гол Беллінгема було скасовано через офсайд.

В доданий час Реал встиг забити ще двічі, один м'яч було скасовано, а от на передостанній доданій хвилині Карвахаль вивів мадридців вперед. Завершився поєдинок двома "гірчичниками" для Карвахаля та Беллінгема.