АПЛ. 21-й тур

Брентфорд – Ноттінгем – 3:2

Голи: Тоні, 19, Мі Б., 39, Мопе, 68 – Данілу, 3, Вуд, 65

Єгор Ярмолюк матч розпочав на лаві запасних Брентфорда. А його команда пропустила блискавично – на третій хвилині Данілу ефектним пострілом з-за меж штрафного майданчика поклав м'яч у ворота "бджіл".

Однак відповідь господарів не забарилася. Айвен Тоуні прямим ударом зі штрафного відновив статус-кво у цьому протистоянні.

У другому таймі Брентфорд вийшов вперед: Єнсен навісив з кутового, а Бен Мі головою замкнув ближню стійку. Невдовзі Ноттінгем додав ще більше перцю матчу. Хадсон-Одой виконав навісну передачу на Вуда, а той легенько підправив траєкторію польоту м'яча головою – 2:2.

Але останнє слово було за Брентфордом – Мопе ударом з розвороту вразив ворота "лісників" – 3:2. Ярмолюк вийшов на заміну аж на сьомій компенсованій до другого тайму хвилині. А його команда змогла втримати перемогу в цій запеклій дуелі.

Таким чином "бджоли" перервали чорну смугу з 5 поразок поспіль в АПЛ і втекли подалі від зони вильоту. Зараз команда Ярмолюка перебуває на 14-й сходинці (22 очки). Ноттінгем опустився на 16-й щабель (залікових балів). Очолює АПЛ Ліверпуль, в якого 45 пунктів.