Серія А. 21-й тур

Рома – Верона – 2:1

Голи: Лукаку, 19, Пеллегріні Л., 25 – Фолоруншо, 76

Нереалізований пенальті: Джуріч, 64

Днями Рома звільнила з посади головного тренера Жозе Моурінью і блискавично оголосила про заміну "Особливому". Наставником вовків став легенда клубу – Даніеле Де Россі. Тож матч із Вероною був для нього дебютним в новому амплуа.

Римляни зробили подарунок Де Россі на екваторі першого тайму. Ель-Шаараві увірвався у штрафний Верони, витримав натиск чотирьох опонентів і відпасував на Ромелу Лукаку, а бельгійський бомбардир записав у свій актив 9 гол в поточному сезоні Серії А.

Зовсім скоро "джалороссі" наростили перевагу. Лукаку навісом знайшов у штрафному Ель-Шаараві, той скинув на Лоренцо Пеллегріні. А вінгер з гострого кута переправив м'яч у сітку.

У другому таймі Дієго Льоренте "привіз" пенальті у ворота Роми, зігравши рукою у власному штрафному. Виконувати 11-метровий удар взявся Джуріч, але відправив м'яч над поперечкою.

Втім, наприкінці поєдинку андердог таки зумів відквитати один гол. Фолоруншо дальнім ударом закинув м'яч за комірець Рую Патрісіу і влаштував голкіперу Роми сумний ювілей – 100-й пропущений м'яч в Серії А.

На більше Верона не спромоглася. 2:1 – Де Россі перемогою дебютує на чолі Роми. Його команда розташувалася на 8-й сходинці в турнірній таблиці (32 очки), відстаючи від лідера (Інтера) аж на 19 залікових балів. Верона залишається в зоні вильоту.