КАН, 2-й тур

Група B

Кабо-Верде – Мозамбік – 3:0

Голи: Бебе, 32, Мендеш, 51, Кевін, 69

Група C

Сенегал – Камерун – 3:1

Голи: Сарр, 16, Діалло, 71, Мане 90+5 – Кастеллетто, 83

Гвінея – Гамбія – 1:0

Гол: Камара А., 70

Кабо-Верде розтрощив Мозамбік. Рахунок шедевром відкрив екс-форвард Манчестер Юнайтед Бебе, який розрядив гармату зі штрафного удару на відстані 40 метрів від воріт.

Вболівальники "червоних дияволів" миттєво відреагували на дивовижний гол у соцмережах, жартівливо вимагаючи повернути нападника Кабо-Верде в МЮ. За манкуніанців Бебе зіграв лише 7 матчів.

На старті другого тайму Мендеш подвоїв перевагу острів'ян. А невдовзі Кевін довів рахунок до розгромного. 3:0 – Кабо-Верде достроково виходить у плей-офф Кубка африканських націй.

Сенегал впевнено впорався із Камеруном. Чинних чемпіонів КАН у дебюті поєдинку вивів нападник Марселя Сарр. Наприкінці другого тайму перевагу Сенегалу збільшив Діалло. На 83-й хвилині Камерун відквитав один гол. Але вже у компенсований час Мане поставив переконливу крапку – 3:1. Сенегал також достроково здобув путівку у плей-офф турніру.

До слова, ворота Камеруну захищав голкіпер МЮ Андре Онана. Нещодавно він лютував через те, що головний тренер не довірив йому місце в основі у першому турі.

Гвінея мінімально обіграла Гамбію. Автором єдиного голу став Агібу Камара. Після двох турів його команда йде на другому місці у квартеті C з 4 очками в активі. У Сенегалу 6 пунктів.