Ліга 1, 18 тур

Ланс – ПСЖ – 0:2

Голи: Барколя, 30, Мбаппе, 89

Нереалізований пенальті: Франковскі, 6 (Л)

Вилучення: Градіт, 45+2 (Л)

Зустрічалися чемпіон та віце-чемпіон країни, хоча нинішній сезон складається для Ланса зовсім не так казково. Підопічні Франка Еса вилетіли з групового етапу ЛЧ, а в чемпіонаті застрягли в середині таблиці.

Саме Ланс мав відкривати рахунок на 6-й хвилині. Даніло "зрубав" Ваі в карному майданчику – пенальті! До "позначки" підійшов Франковскі і безхитрісно пробив по центру в Доннарумму.

В середині тайму Данілу реабілітувався, розігнавши гольову атаку. Мбаппе підхопив м'яч в центрі поля і викрутив зручну передачу Барколя на рандеву з кіпером – 0:1. Цей 21-річний вінгер добряче помучив молодіжну збірну України у чвертьфіналі Євро, хоча тоді все і завершилось успіхом "синьо-жовтих".

Саме Барколя спровокував вилучення у складі Ланса. Вихованець Ліона влаштував неймовірний слалом, який Градіт зміг зупинити лише "шлагбаумом" на фол останньої надії.

ПСЖ байдикував весь другий тайм, але під завісу зустрічі таки добив Ланс. Реактивні Дембеле та Мбаппе розігнали контратаку, яку завершив Кіліан. Тепер у "черепашки" 19 голів та 3 асисти в чемпіонаті.

Столичний гранд впевнено крокує до третього чемпіонства поспіль. Єдина поразка датована 15 вересня, а відрив від Ніцци зріс вже до 8 очок.