Італія. Серія А. 20-й тур

Дженоа – Торіно – 0:0

Наполі – Салернітана – 2:1

Голи: Політано, 45+4, Ррахмані, 90+6 – Кандрева, 29

Дженоа не змогла визначити сильнішого у рівній битві з Торіно. Руслан Маліновський вийшов на поле у стартовому складі й відіграв увесь матч. Господарі не дозволили супернику, який не так давно розгромив чинного чемпіона Наполі, завдати жодного удару в площину.

Маліновський традиційно пристрілювався здалеку (0.08 очікуваних голів). Два з трьох пострілів українця змусили кіпера суперників понервувати. Навіть попри "гірчичник" у пасиві Руслан отримав другу найкращу оцінку серед гравців Дженоа від порталу Sofascore – 7,2. Вищий бал лише у Хоана Васкеса – 7,3.

Наполі перервав безвиграшну серію у 4 матчі поспіль. Після фіаско від Торіно (0:3) у попередньому турі боси "партенопейців" ізолювали команду в готелі й дозволили покидати його стіни лише заради тренувань. Схоже, ув'язнення таки подіяло.

Салернітана відкрила рахунок на 29-й хвилині зусиллями ветерана-вінгера Антоніо Кандреви. Політано встиг зрівняти ще до перерви. У другому таймі чинні чемпіони завдали 7 ударів у площину проти нуля в аутсайдерів турнірної таблиці, втім вирватися уперед змогли вже у компенсований арбітром час. Ррахмані на 90+6 опинився першим на добиванні й перервав серію невдач своєї команди – 2:1.

Наполі повертається у боротьбу за місце в зоні єврокубків – 6 позиція, 31 бал. Торіно йде 10-м із 28 очками в активі. Дженоа набрала 22 пункти, Салернітана залишається на дні з 12 балами. У боротьбі за Скудетто лідирує Інтер (48 очок)