Наразі чинний чемпіон Італії йде дев'ятим за підсумками першого кола Серії А. Неаполітанці зазнали семи поразок 19 матчах. Після останньої невдачі керівництво клубу вирішило вдатися до суворих дій, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Напередодні команда розгромно програла Торіно в Серії А з рахунком 0:3. Після матчу спортивний директор Наполі Мауро Мелузо повідомив, що клуб може закрити гравців на базі. Функціонер звернув увагу на те, що у команді є кадрові втрати, та зауважив, що футболісти потребують мотивації.

"Команда не у собі. Ми думаємо над тим, як мотивувати її, щоб усе прийшло в норму. Поки що не виходить як через травми, так і через відсутність вкрай важливих гравців, таких як Ангісса та Осімхен. Це не виправдання, але слід розуміти, що ці втрати на нас вплинули", – наголосив Мелузо.

Зважаючи на провальну статистику у нинішньому сезоні та кадрові втрати, керівництво та тренерський штаб клубу вирішили ув'язнити гравців в одному з готелів Неаполя. Тренування Наполі проходитимуть на клубній базі. У такому режимі футболісти будуть готуватися щонайменше до поєдинку Серії А проти Салернітани, який відбудеться у суботу, 13 січня.

Нагадаємо, Наполі йде з 4-матчевою безвиграшною серією – вилетіли з Кубка Італії від Фрозіноне (0:4), у Серії А програли Ромі (0:2), розписали "суху" нічию з Монцою й зазнали фіаско від Торіно.