Кубок Іспанії, 1/16 фіналу

Луго – Атлетіко – 1:3

Голи: Антонетті, 39 – Корреа, 2, Депай, 66, 74

Еспаньйол – Хетафе – 0:1

Гол: Мілья, 87

Ельче – Жирона – 0:2

Голи: Блінд, 37, Коуту, 67

Мадридські клуби розібралися з представниками нижчих дивізіонів. Дубль Депая приніс Атлетіко перемогу над Луго, а Хетафе на останніх хвилинах дотиснув Еспаньйол.

Суперник Жирони також був не з еліти – Ельче, середняк Сегунди. У стартовому складі гостей не було жодного українця. Артем Довбик розпочав у запасі, а Віктору Циганкову дали додатковий час на відновлення.

До перерви Жирона виглядала відверто бліденько і мала навіть менше моментів за суперника. "Допомогла" травма Еріка Гарсії, якого замінив Дейлі Блінд. Нідерландець вже за 7 хвилин відзначився у другому матчі поспіль. Щось схоже вони зробили з Довбиком у перестрілці з Атлетіко. Подача, продовження від партнера і замикання Блінда на дальній стійці. У ролі Довбика виступив 19-річний резервіст Соліс.

Жирона без особливих зусиль збільшила перевагу в середині другого тайму. Порту і Коуту розірвали правий фланг, і бразилець встановив на табло 0:2.

Довбик таки вийшов на 75-й хвилині замість ветерана Стуані. Нічим особливим Артем не запам'ятався, відігравши суто "на преміалочку" за вихід до наступного раунду.