Нагадаємо, державний інвестиційний фонд Саудівської Аравії (PIF) тривалий час вів перемовини щодо трансферу зірки Ліверпуля Мохамеда Салаха. Однак ці спроби так і не завершилися успіхом.

Тепер саудити сконцентрували увагу на команді Пепа Гвардіоли – вони прагнуть підписати Кевіна де Брюйне. Про це повідомляє TeamTalk. Контракт бельгійського півзахисника з Ман Сіті закінчується у 2025 році. Саудити начебто вже виходили на зв'язок з де Брюйне, щоб запропонувати йому перехід цього року. Джерело зазначає, нібито Кевін був більш схильним до перемовин, ніж Салах.

До слова, PIF володіє Ньюкаслом, 10% аеропорту Хітроу та 5% акцій таксопарку Uber. Загалом його активи оцінюють у 538 мільярдів фунтів стерлінгів.

Манчестер Сіті може погодитися відпустити бельгійську зірку за 115 мільйонів євро. Це допоможе "містянам" придбати лідера Байєра Флоріана Вірца, який має замінити де Брюйне. Якщо трансфер відбудеться, то Саудівська Аравія поб'є свій трансферний рекорд. Наразі найбільшу суму на Близькому Сході викладали за Неймара – ПСЖ отримав за бразильця 90 мільйонів євро.