Брат керманича Манчестер Сіті Хосепа Гвардіоли Пере, який є керівником Жирони, роз'яснив ситуацію щодо можливого переходу українця найближчим часом. Зокрема, він зазначив, хто цікавиться нашим нападником.

"У нас немає пропозицій ні щодо Алейша Гарсії від Барселони, ні щодо Артема Довбика від Челсі. Загалом немає офіційних пропозицій щодо наших гравців. І ми не хочемо нікого продавати, але журналісти просто полюбляють чутки трансферного ринку.

Правда в тому, що у нас хороший склад, і логічно, що до наших гравців виявляють інтерес", – наводить слова Пере Гвардіоли іспанське видання Relevo.

Додамо, що у цьому сезоні Довбик провів 18 матчів у Ла Лізі, у яких відзначився 11 забитими м'ячами та ще 6 гольовими передачами. А після переможного для Жирони матчу з мадридським Атлетіко, в якому наш форвард асистом допоміг Дейлі Блінду відзначитися, за системою гол+пас випередив зіркового новачка Реала Джуда Беллінгема. За статистикою Transfermarkt в активі Артема 17 результативних дій, а в англійця – 15.