АПЛ. 19-й тур

Брайтон – Тоттенхем – 4:2

Голи: Хіншелвуд, 11, Педро, 23 (п), 76 (п), Еступіньян, 63 – Веліс, 83, Девіс Б., 85

"Чайки" Де дзербі вийшли вперед вже у дебюті поєдинку. Жоау Педро з лівого флангу увірвався в штрафний, втік від двох суперників та відпасував на Хіншелвуда. А оборонець вгатив м'яч під поперечку.

Невдовзі Кулусевскі "привіз" пенальті у ворота Тоттенхема, потягнувши в карній зоні за футболку Велбека та поваливши його на газон. Вирок арбітра реалізував Педро, розвівши м'яч і воротаря по різних кутах.

Ще до перерви Брайтон міг доводити рахунок до розгромного. Але гол Буонанотте скасували через офсайд. Врешті на екваторі другого тайму "чайки" таки збільшили відрив. Мілнер з кутового викотив м'яч на Еступіньяна, а еквадорець ефектним ударом розрядив гармату без шансів для Вікаріо – 3:0.

Далі становище "шпор" стало вкрай скрутним. За грубий фол Джованні Ло Чельсо арбітр призначив ще один пенальті у ворота підопічних Постекоглу. До одинадцятиметрової позначки знову підійшов Жоау Педро і не схибив – дубль з пенальті у виконанні бразильського форварда.

На 83-й хвилині Тоттенхем нарешті відквитав один гол. Оборонця господарів Данка на фланзі обікрав Сон, який відпасував на Веліса, а той дещо скоротив відставання "шпор". А вже за лічені хвилини Бен Девіс зробив перемогу господарів ще менш ефектною.

4:2 – остаточний рахунок у цій перестрілці. Команда Де Дзербі перервала неприємну серію з трьох матчів без перемог і піднялася на восьмий щабель (30 очок). Тоттенхем залишився на 5-му місці (37 пунктів).