Серія А. 17-й тур

Інтер – Лечче – 2:0

Голи: Біссек, 63, Барелла, 78

Вилучення: Банда, 84

"Нерадзуррі" змогли забити скромному супернику аж наприкінці першого тайму. Чалханоглу подав з кутового, а Ян Біссек головою вгатив м'яча у ворота.

Ще до перерви у Лечче був шанс відквитати гол. Галло увірвався в штрафний з правого флангу і прострелив вздовж воріт на Стрефеццу. Капітан гостей пробивав зблизька, але поцілив вище воріт.

На екваторі другого тайму підопічні Сімоне Індзагі мали блискучу нагоду подвоїти перевагу. З меж штрафного Дарміан загрозливо цілився в дальній кут, але Фальконе виручив Лечче. Врешті Інтер таки забив вдруге. Арнаутовіч п'ятою віддав розкішний пас на Бареллу, той поклав на газон Фальконе і впритул розстріляв порожні ворота гостей.

На 84-й хвилині Лечче залишився в меншості. Пряму червону картку отримав нападник Ламек Банда, який облаяв суддю.

2:0 – Інтер зустрічатиме Різдво на першій сходинці Серії А, маючи в активі 44 очки. Другим йде Ювентус, у якого 40 залікових балів. Лечче розташувався на 12-й позиції (20 пунктів).

Таким чином "нерадзуррі" дещо підсолодили пігулку своїм фанам після поразки в 1/8 Кубка Італії. Кілька днів тому міланці припинили боротьбу за трофей, поступившись в екстра-таймі Болоньї.