Напередодні Фрозіноне несподівано вибив Наполі у 1/8 фіналу Кубка Італії, забивши чинним чемпіонам 4 голи. А вже за 4 дні зустрічався з Ювентусом в Серії А. Прикметно, що "канаріні" ще жодного разу в історії клубу не перемагали "Стару Синьйору".

Гостям знадобилося 12 хвилин, аби відкрити рахунок. Кіпер Фрозіноне буквально подарував м'яч суперникам, Кенан Їлдіз отримав передачу на лінії штрафного, прослизнув між оборонцями та забив. Для 18-ріного турецького півзахисника цей гол став дебютним за головну команду й в дорослому футболі загалом.

По перерві господарі були близькі до того, аби вирвати нічию. Стабіле відновив паритет ударом із вбивчої позиції. Наступні півгодини Фрозіноне успішно відбивався від атак Ювентуса. Сенсацію зруйнував Влаховіч на 81-й хвилині. На 90-й він забив вдруге, але цього разу гол скасували через офсайд.

Ювентус набрав 40 очок і впритул наблизився до лідера Інтера (41). Щоправда, у "нерадзуррі" ще є матч в запасі. Фрозіноне йде в середині турнірної таблиці, здобувши 19 балів.