Кубок Італії. 1/8 фіналу

Наполі – Фрозіноне – 0:4

Гол: Барренчеа, 65, Казо, 70, Шеддіра, 90+1, Харруї, 90+5

Фрозіноне вибив чинного володаря Скудетто задовго до вирішального матчу Кубка Італії. Та ще й на домашньому стадіоні неаполітантців. І Фрозіноне вперше у своїй історії вийшов у чвертьфінал турніру.

Хоча першими м'яч у сітку воріт вдалося відправити гравцям Наполі. У кінці першого тайму Джованні Сімеоне, здавалося, відкрив рахунок. Однак після перегляду VAR рефері зафіксував гру рукою в Єспера Ліндстрьома, який асистував аргентинцю.

А от уже за правилами змінити цифри на табло вдалося іншому аргентинцю, орендованому в Ювентуса, гравцю Фрозіноне – Енцо Барренчеа. Останній виграв боротьбу на ближній стійці після подачі від кутового прапорця з лівого флангу. І відправив м'яч по недосяжній траєкторії для голкіпреа Наполі Голліні у дальній кут.

А вже через 5 хвилин ще один орендований у Ювентуса гравець Джузеппе Казо скористався помилкою захисника господарів і подвоїв перевагу Фрозіноне. Ді Лоренцо невдало скинув м'яч на голкіпера з "нерідного" лівого флангу, снаряд підхопив гравець гостей і легко переграв Голліні, пробивши низом у ближній кут після виходу сам-на-сам.

У компенсований час із пенальті до непристойного рахунок довів Шеддіра. А ще до фінального свистка розгром чемпіона довершив Харруї.

Відтак Фрозіноне вперше в історії в очному протистоянні переміг Наполі та ще й з рахунком 4:0. І вийшов в 1/4 фіналу Кубка Італії, де зустрінеться із переможцем пари Ювентус – Салернітана, які зіграють 4 січня.