Кубок англійської ліги, чвертьфінали

Евертон – Фулхем – 1:1 (6:7 в серії пенальті)

Голи: Бету, 82– Кін, 41 (аг)

Порт Вейл – Мідлсбро – 0:3

Голи: Хоусон, 11, Роджерс, 23, Крукс, 53

Челсі – Ньюкасл – 1:1 (4:2 в серії пенальті)

Голи: Мудрик, 90+2 – Вілсон, 16

Віталій Миколенко знову пропускав матч Евертона через травму. Автогол Майкла Кіна став проблемою "ірисок" у першому таймі проти Фулхема, але Бету під завісу перевів зустріч у серію пенальті (екстратайми регламентом не передбачені). Онана мав закривати лотерею, якби по-піжонськи не програв останню "основну" дуель Лєно. Фулхем додаткові удари виконував безпомилково, а от нерви Гуйє не витримали – стійка. Далі йде Фулхем.

Дуель представників нижчих дивізіонів інтриги не мала. Порт Вейл (Ліга 1) вдома без шансів поступився Мідлсбро (Чемпіоншип).

Михайло Мудрик залишився у запасі Челсі, який пропустив від Ньюкасла після грубої помилки Бенуа Бадіашиля. Лондонці билися у стіну, допоки на полі не з'явився українець. Мудрик отримав від Почеттіно 15 хвилин і в компенсований час підчатував грубу помилку Тріпп'єра – 1:1.

Михайло взяв участь у невеличкій сутичці, але значення мала лише серія пенальті. Тріпп'єр неточним ударом з 11 метрів довершив своє жахіття останніх тижнів. Мудрик впевнено реалізував четверту спробу Челсі, а Петровіч ще й парирував постріл Рітчі – 4:2.

Останнього півфіналіста Кубка англійської ліги завтра визначать Ліверпуль та Вест Хем.