Чемпіонат Португалії. 14-й тур

Брага – Бенфіка – 0:1

Голи: Тенгстедт, 3

"Орли" відкрили рахунок блискавично. Кокджу розкішним пасом вивів на ударну позицію Тенгстедта – данець впевнено взяв гору в дуелі з голкіпером Браги.

Зовсім скоро у воротах гостей розписався Рафа Сілва. Але після перегляду VAR арбітр Годінью вгледів офсайд, тож скасував цей гол. Невдовзі Родріго Саласар розряджав гармату у володіннях Трубіна, зігравши на добиванні, але сейв українця врятував Бенфіку.

За мить перевагу лісабонців міг зробити переконливішою Анхель ді Марія, але аргентинець поцілив у поперечку. Одразу по перерві чудову гольову нагоду мав Жоау Маріу, однак воротар Браги парирував удар вінгера.

В середині поєдинку Трубіну дісталося при зіткненні з Ортою – нападник Браги добряче заїхав ногою в живіт Анатолію. Але ушкодження виявилося незначним – українець продовжив гру. У компенсований час йому довелося рятувати Бенфіку від Банза, який бив на протихід Анатолію – українець встиг виставити ногу і видовищно врятувати свою команду.

За весь поєдинок Трубін виконав 6 сейвів та запобіг 0,95 голів. Від статистичного порталу Sofa Score він отримав найвищу оцінку в команді – 8,1 бала.

"Орли" втримали перемогу і повернули собі лідерство у чемпіонаті Португалії (33 очки). Другим йде Спортінг (31 заліковий бал). Брага розташувалася на 4-му щаблі (29 очок).