Серія А. 16-й тур

Мілан – Монца – 3:0

Голи: Рейндерс, 3, Шіміч, 41, Окафор, 76

На 3-й хвилині Рейндерс без особливого спротиву з боку суперників пройшов майже до воротарського Монци і відкрив лік голам. Тео Ернандес і Флоренці продовжували тероризувати ворота гостей, але честь подвоїти рахунок випала 18-річному центрбеку Мілана Яну-Карло Шімічу. Цей матч був дебютним для гравця за головну команду і загалом у дорослому футболі.

У другому таймі команда Берлусконі завдала втричі більше ударів у площину (3 проти 1) та статистично награла бодай на один забитий м'яч (0.96 xG) – підвела реалізація. Натомість Мілан таки забив третій гол зусиллями Окафора. Ноа саме повернувся після травми, але, схоже, знову вирушить до лазарету. Вже за 13 хвилин після виходу на заміну він шкутильгаючи пішов на лавку. Піолі випустив на поле ще й 17-річного Бартезагі з молодіжної команди, який допоміг "россонері" не пропустити до фінального свистка – 3:0.

Отже, Мілан набрав 32 очки та закріпився на третій сходинці. Інтер лідирує, здобувши 38 балів, та має матч у запасі. Ювентус – другий, 37 очок. Монца йде всередині турнірної таблиці з 21 пунктом в активі.