Колишній нападник Мілана Златан Ібрагімовіч знову в команді. Цього разу він став операційним партнером компанії RedBird і старшим радником власників італійського клубу, зокрема Джеррі Кардинале.

"Ібра" відіграватиме активну роль у спортивних і ділових операціях клубу. Його завданням буде розвиток гравців, просування бренду, а також підтримка спеціальних проектів стратегічного значення, включаючи новий стадіон. Про це повідомляє офіційний сайт Мілана.

"Нам усім пощастило бути свідками величі Златана як гравця та його внеску у виведення Мілана на вершину Серії А", – сказав власник Мілана Джеррі Кардинале.

"Моя любов до "россонері" ніколи не помре, і я міг лише мріяти про можливість стати частиною їхнього майбутнього. Для мене та моєї сім’ї це справді повернення додому в улюблений клуб, де я завершив свою ігрову кар’єру і зараз розпочинаю свою наступну главу", – ділиться емоціями Ібрагімовіч.

Для Златана повернення в Мілан є третім в кар'єрі. Загалом він провів шість сезонів у клубі як футболіст, спочатку між 2010 і 2012 роками, а потім між 2019 і 2023. За цей час забив 93 голи в 163 матчах, двічі виграв Скудетто та один раз Суперкубок Італії.