Ліга конференцій, 6-й тур

Група В

Зоря – Брейдаблік – 4:0

Голи: Герреро, 2, Муміновіч, 11 (аг), Мічін, 19, Горбач, 76

Маккабі Т-А – Гент – 3:1

Голи: Каніховскі, 9, Захаві, 24, 61 – Де Сарт, 50

Зоря вже нікуди не могла зрушити з третього місця, тому залишалося боротися за очки в таблицю коефіцієнтів УЄФА і останній шматочок призових. Можливо, відсутність турнірного тиску дозволила луганцям видати найкращі 19 хвилин сезону.

Вже на 2-й Боль перехопив невдале вибивання м'яча кіпером Брейдабліка і вивів Герреро на ударну позицію – 1:0. Атака Зорі творила чудові комбінації, від яких у захисників ісландців запаморочилося в голові. Муміновіч зрізав у власні ворота силовий простріл Чурка. Мічін довів рахунок до розгромного, коли луганці двома довгими передачами пройшли шлях від воріт до воріт.

З обороною все було не так гладко, тому Сапутін також мав достатньо можливостей проявити себе. На щастя, кіпер Зорі піймав кураж і не дозволяв ісландцям оформити гол престижу.

Після відпочинку обмін моментами продовжився, але знову забивала тільки Зоря. Горбач на 76-й хвилині змусив Ейнарссона вчетверте витягати м'яч зі сітки. Представник України яскраво завершив свій похід і трішки покращив собі настрій перед відпусткою.

Перше місце групи В забрав Маккабі Тель-Авів, якому потрібна була перемога над Гентом. Ізраїльтяни виконали цю місію і розпочнуть плей-офф відразу з 1/8 фіналу.