Ліга Європи. Груповий етап. 6-й тур

Група D

Ракув – Аталанта – 0:4

Голи: Муріель, 14, Бонфанті, 26, 73, де Кетеларе, 90+2

Спортінг – Штурм Грац – 3:0

Голи: Дьокереш, 39, Інасіу, 61, 70

Група А

Вест Хем – Фрайбург – 2:0

Голи: Кудус, 14, Альварес Е.,42

Олімпіакос – Бачка-Топола – 5:2

Голи: Ель-Каабі, 21, Поденсе, 40,42, Іліч, 46 (а), Ель-Арабі, 68 – Джаковач, 48, Чірковіч, 61

Вилучення: Кувельїч, 61

Група D

Ракув Владислава Кочергіна вдома поступився Аталанті. Український півзахисник з'явився у стартовому складі польського клубу, і з його вини Ракув пропустив вже у дебюті поєдинку. Кочергін "обрізався" в центрі поля, м'ячем заволодів Міранчук, помчав до штрафного і відпасував на Муріеля, який зблизька вразив ворота поляків. А за лічені хвилини перевагу італійського клубу подвоїв Бонфанті.

У другому таймі Бонфанті оформив дубль і довів рахунок до розгромного. А дошкульну крапку в компенсований час поставив де Кетеларе – 4:0.

У паралельному матчі Спортінг розтрощив Штурм (3:0). Ракув попрощався з мріями про євровесну, завершивши груповий етап ЛЄ на останньому місці. Штурм виборює путівку в Лігу конференцій. Аталанта і Спортінг впевнено потрапляють у плей-офф Ліги Європи.

Група А

Вест Хем впевнено обіграв Фрайбург (2:0) і з першого місця вийшов з групи. Німці пробилися у плей-офф ЛЄ з другої сходинки. У ще одному поєдинку цього квартету Олімпіакос у більшості розтрощив сербську команду Бачка-Топола у матчі з сімома голами (5:2). Греки потрапили у Лігу конференцій, а їхні суперники залишилися без євровесни.