Ліга Європи, 6-й тур

Група Е

Уніон Сент-Жилуаз – Ліверпуль – 2:1

Голи: Амура, 32, Пуертас, 43 – Куанса, 40

ЛАСК – Тулуза – 1:2

Голи: Любічіч, 61 – Даллінга, 54, Суасо, 83

Група Н

Байєр – Мольде – 5:1

Голи: Шик, 6, Тапсоба, 22, Еллінгсен, 25 (аг), Гложек, 60, Мбамба, 70 – Кітолано, 76

Карабах – Гекен – 2:1

Голи: Андраде, 1, Бензія, 45+4 – Хусейнов, 90+4 (аг)

Вилучення: Вешовіч, 56 (К)

Ліверпуль задалегідь гарантував собі перше місце групи Е, тому Юрген Клопп випустив на поле Уніона фактично молодіжний склад з кількома досвідченими резервістами. Бельгійці "подачкою" скористались, але цього вистачило лише для третьої сходинки.

Тулуза не програла і забрала другу путівку у плей-офф. Перший гол у ворота ЛАСКа французи забили після грубої помилки Максима Таловєрова, який незграбною передачею розпочав атаку суперника. Команда захисника збірної України свій шлях у єврокубках завершила.

Байєр не відмовив собі у задоволенні стати єдиною командою групового етапу ЛЄ з максимальними 18 очками. Фантастична банда Хабі Алонсо мокрого місця не залишила від Мольде, розбивши норвежців 5:1. "Фармацевти" завершили групу з 6 перемогами і різницею голів 19:3.

Байєр допоміг Карабаху, який вже міг спокійно програвати безнадійному Гекену (єдиний клуб групового етапу ЛЄ взагалі без очок). Втім, азербайджанці ще до перерви настріляли гостям 2 голи і навіть у меншості втримали перемогу. Карабах зіграє у попередньому раунді плей-офф, Мольде спускається в Лігу конференцій.