І Миколенко, і Мудрик розпочали українське дербі АПЛ зі стартових хвилин. Перший тайм минув без голів. А на початку другого "іриски" вийшли вперед. Макніл розігнав гольову атаку і відпасував на Калверт-Льюїна. Нападник ліверпульців не зумів переграти Санчеса, але на добиванні вдало зіграв Дукуре – 1:0.

А вже у компенсований час перевагу "ірисок" подвоїв 20-річний Льюїс Доббін – гравець дубля, який за кілька хвилин до того вийшов на заміну. Зараз Евертон розташувався на 17-й позиції після зняття очок. У команди Миколенка 13 залікових балів. "Сині" впали на 11-й щабель (19 пунктів).

Миколенко отримав найвищу оцінку в складі "ірисок" від статистичного порталу SofaScore – 7,5 бала. Український захисник заблокував 2 удари, 7 разів відібрав м'яч у суперника, виграв 11 єдиноборств, віддав 11 з 18 точних пасів (61%), заробив 1 фол та здійснив 2 успішні спроби дриблінгу.

Мудрикові SofaScore поставив 7,2 бала – один з найкращих показників серед гравців лондонського клубу. Вінгер награв на 0,05 очікуваних голів, віддав 29 з 38 точних пасів (76%), заблокував 1 удар, виграв 13 єдиноборств і здійснив 6 вдалих спроб дриблінгу.