АПЛ. 15-й тур

Астон Вілла – Манчестер Сіті – 1:0

Гол: Бейлі, 74

Команда Хосепа Гвардіоли потрапила у кризу наприкінці першого кола англійської Прем'єр-ліги. У внутрішньому чемпіонаті Манчестер Сіті не може перемогти вже у четвертому матчі поспіль.

Після мирових із Челсі, Ліверпулем і Тоттенхемом у попередніх турах АПЛ "містяни" і взагалі поступилися у гостях в Астон Вілли. А Хосеп Гвардіола, який славиться тим, що не полюбляє робити заміни, випустив на поле аж трьох нових гравців.

Однак на 74-й хвилині гравець господарів Леон Бейлі відкрив рахунок. Нападник господарів наважився на удар майже з лінії штрафного майданчика. І тут на допомогу гравцю Астон Вілли прийшов рикошет. Саме від ноги Рубена Діаша м'яч залетів у ворота вже дезорієнтованого Едерсона. У підсумку цей гол Бейлі й став переможним.

Відтак Астон Вілла обійшла Манчестер Сіті у турнірній таблиці АПЛ після 15 турів. В активі бірмінгемців 32 очки і третє місце. У підопічних Хосепа Гвардіола на два бали менше і 4 рядок. Нагадаємо, що у Ліверпуля, що йде другим, 34 залікові пункти. У лідера Арсенала – в активі 36 очків.