АПЛ. 15-й тур

Брайтон – Брентфорд – 2:1

Голи: Гросс, 31, Хіншелвуд, 52 – Мбемо, 25 (п)

Крістал Пелас – Борнмут – 0:2

Гол: Сенесі, 25, Мур, 90+1

Брентфорд на виїзді програв Брайтону. Єгор Ярмолюк вийшов у стартовому складі "бджіл". Команда українця відкрила рахунок в середині першого тайму. Ван Хекке "привіз" пенальті у ворота Брайтона. А вирок арбітра Бенкса впевнено виконав Мбемо.

Втім, підопічні Де Дзербі за лічені хвилини відквитали гол. Гросс на межі штрафного розрядив гармату у ворота Бренфорда, асистував йому Мітома. На перерву команди пішли з паритетним рахунком.

У перерві Томас Франк замінив Ярмолюка. За один тайм українець 22 рази торкнувся м'яча, віддав 13 з 14 точних пасів (93%), здійснив 2 успішні спроби дриблінгу, виграв 3 єдиноборства, але 2 рази втратив володіння м'ячем. Від статистичного порталу Sofa Score Єгор отримав оцінку 6,8 бала.

На самому старті другого тайму Брайтон вирвався вперед – відзначився 18-річний півзахисник Хіншелвуд. Врятувати хоча б нічию "бджоли" не змогли. 2:1 – команда Де Дзербі піднімається на сьомий щабель (25 залікових балів). Брентфорд йде 11-м (19 очок). Лідирує Арсенал (36 пунктів).

У паралельному поєдинку Борнмут обіграв Крістал Пелас. Ілля Забарний теж вийшов на поле з перших хвилин. "Вишні" вирвалися вперед, вдало розігравши стандарт. Після подачі з кутового Сіністерра скинув на Сенесі, той також зіграв головою і переправив м'яч у сітку – 1:0.