Іспанський журналіст Хосе Альварес повідомив, що Барселона розглядає продаж свого ключового футболіста в літнє трансферне вікно.

"Клуб серйозно думає про його продаж влітку. Дзвіночки, які доносяться з Аравії, тішать...", – сказав інсайдер El Chiringuito після перемоги каталонців над Атлетіко, де поляк змарнував чималу кількість гольових нагод.

В цьому сезоні він провів за "блаугранас" 17 поєдинків в усіх турнірах, в яких забив 8 голів та оформив 4 асисти. В жовтні Роберт зазнав травми, через яку пропустив три гри. Після повернення поляк не вражає результативністю: всього два голи за сім матчів.

В одному з останніх інтерв’ю Лєвандовскі розповів, що нижча результативність його не турбує: “Найважливіше – допомагати команді перемагати, а також насолоджуватися футболом. Йдуть останні роки моєї кар'єри – їх залишилося два, може, три. Не зрозумійте мене неправильно: як і раніше, я хочу досягати успіху і забивати голи. Але я вже не так наполегливо женуся за цим”.

За інформацією Transfermarkt, 35-річний футболіст коштує 30 мільйонів євро. Поточний контракт поляка розрахований до 2026 року.