Чемпіонат Іспанії, 15 тур

Реал – Гранада – 2:0

Голи: Браїм, 26, Родріго, 57

Кепа Аррісабалага відновився від травми, але Карло Анчелотті ще раз довірив місце в основі Андрію Луніну. Ймовірно, це був останній шанс українця переконати тренера надалі довіряти йому.

Суперник був аж занадто "солоденький". Гранада востаннє перемагала Реал майже 11 років тому завдяки автоголу Кріштіану Роналду. Після цього "вершкові" 14 разів поспіль долали андалусійців, траплялися і погроми 9:1.

Гості з перших секунд не ховали свого плану на гру. Глуха оборона з вибиваннями в надії на індивідуальні дії гравців. Реал після мідвіку ЛЧ також не форсував оберти. Мадридці заколисували "насридів", а потім кололи вбивчими моментами.

Один з таких вдалося реалізувати на 26-й хвилині. Тоні Кроос та Браїм Діас стінкою розірвали оборону суперника, іспанцю залишалося м'яко перекинути запасного воротаря Гранади (Феррейра замінив травмованого Фернандеса). Лунін за весь тайм не дочекався бодай одного удару в бік своїх воріт.

Реал у схожому стилі провів другу половину. На 57-й хвилині мадридці закріпили перевагу. Той-таки Браїм "вигриз" м'яч і переправив Беллінгему, який програв дуель кіперу. Першим на добивання встиг Родріго – 2:0.

Матч докотився до 15-ї поспіль перемоги Реала над Гранадою. Анчелотті міг взагалі не помітити Луніна, у ворота якого не прилетіло жодного удару. Наступна гра – 9 грудня на полі Бетіса.