Ла Ліга. Тур 14

Кадіс – Реал Мадрид – 0:3

Голи: Родріго, 14, 64, Беллінгем, 74

Мадридці більшу частину матчу контролювали мʼяч та вийшли вперед на 14 хвилині зустрічі. Родріго пройшов повз оборону суперника та поцілив у девʼятку. Луніну, який вийшов у старті, довелося рятувати свою команду. Українець у стрибку парирував мʼяч після небезпечного удару Марті.

По перерві Родріго зробив індивідуальний прохід, накрутив кількох опонентів та красивим пострілом подвоїв перевагу "вершкових". Невдовзі нападник записав у свій актив ще й асист. Після його передачі Беллінгем переправив мʼяч у правий нижній кут. Кадіс так і не зумів відіграти хоча б один гол. Хороша спроба була у додатковий час, але Лунін зіграв надійно.

Зазначимо, що українець за свою гру отримав оцінку 7,7 від статистичного порталу Sofascore. Лунін виконав два сейви, двічі успішно вийшов з воріт та віддав 76% точних передач. Запобігання голам – 1,21.

Реал вийшов на перше місце у Ла Лізі з 35 очками, а Кадіс залишився 16-м та має у своєму активі лише 10 балів. Жирона на другому місці з 34 очками та має матч у запасі.