Норвезький бомбардир "містян" незадоволений якістю риби, яку продають в Манчестері, тому йому постачають її прямісінько з батьківщини.

"Холанд постійно балакає про рибу. Йому захотілося лосося, тож він змусив дієтолога домовитись з найкращим рибним рестораном Норвегії, аби кухарі прилітали до нього. Це коштує дуже багато, але це найкращий лосось у світі", – повідомив The Sun співрозмовник, ім'я якого не розголошують.

Батько Ерлінга зізнавався, що форвард Манчестер Сіті підгледів ритуал із вживанням риби у Кріштіану Роналду. Екс-захисник Ювентуса Патріс Евра колись розповідав йому, що португальський ветеран споживає на обід рибу, і нічого крім неї. Можливо, це одна з причин, чому Кріш у 38 років досі є основним нападником своєї збірної.

Норвежець також суворо стежить за свої харчуванням, споживаючи 6 тисяч калорій на день. Раніше у ЗМІ ширились чутки про "чарівне зілля" Холанда із коров'ячого молока, перебитого зі шпинатом і капустою. А після матчі Ерлінг приймає крижані ванни та забороняє користуватися гаджетами у спальні, аби вони не завадили його міцному сну.

Додамо, у поточному сезоні норвезький бомбардир провів 18 матчів за Ман Сіті у всіх турнірах, відзначившись 17 голами і 4 асистами.