Йдеться про контракти з брендами, рекламні угоди і продаж прав на використання зображень із норвезькою суперзіркою. Про це розповіла його футбольний агент Рафаела Пім'єнта в інтерв'ю для The Guardian.

Один із важливих сегментів заробітку Холанда – це відеоігри. "Доходи в цій індустрії величезні. У метавсесвіті я, можливо, продам цифрового Ерлінга за 2000 євро ста мільйонам людей в Індії, Китаї, Бразилії, Мексиці. Можливо, одного разу ми досягнемо моменту, коли переживемо футбольний матч в окулярах, який викличе такі ж емоції, як ми дивилися його на стадіоні", – сказала Пім'єнта.

Окрім того, функціонер підкреслила, що норвезький нападник – зовсім не норовлива зірка. "Він неймовірний і твердо стоїть на землі. Ерлінг чудово усвідомлює, хто він. У нього немає ілюзій. Я ніколи не бачив у Холандові негативних змін, які приносять слава і багатство. Йому лише 23, але він такий зрілий, глибокий, спокійний... і він любить їсти!", – сміється агентка.

До слова, разом з бонусами за ефективність скандинав заробляє близько 850 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень у Манчестер Сіті.