Відбір Євро-2024

Група С

Італія – Північна Македонія – 5:2

Голи: Дарміан, 17, Кʼєза, 41, 45+3, Распадорі, 81, Ель-Шаараві, 90+3 – Атанасов, 52, 74

Нереалізований пенальті: Жоржінью, 38

Англія – Мальта – 2:0

Голи: Пепе, 8 (авт.), Кейн, 75

Італія розібралася з Північною Македонією. Підопічні Спаллетті ще у першому таймі розгромили опонента. Рахунок у матчі відкрив Дарміан, який переправив мʼяч у ворота з подачі кутового. Невдовзі Кʼєза оформив дубль та остаточно ускладнив завдання для гостей відігратися.

По перерві Північна Македонія таки дібралася до воріт господарів. Атанасов виграв боротьбу на другому поверсі та головою переправив мʼяч у володіння Доннарумми. Згодом йому вдалося оформити дубль. Распадорі та Ель-Шаараві поставии крапку у цьому матчі та зробили рахунок 5:2.

У паралельному матчі Англія приймала Мальту. Гості ще на 8 хвилині зробили подарунок для суперника – Пепе зрізав мʼяч у власні ворота. Англія контролювала мʼяч 73% часу, але створити реальну небезпеку не вдалося. У другому таймі господарі продовжили домінувати. Закономірно Кейн подвоїв перевагу.

До слова, англійці вже забезпечили собі місце на Євро-2024. Натомість Італія розіграє другу путівку в матчі проти України, який відбудеться 20 листопада о 21:45 за київським часом. Підопічним Спалетті вистачить нічиєї.