Відбір на Євро-2024.

Група Н

Казахстан – Сан-Маріно – 3:1

Голи: Чесноков, 19, 51, Аймбетов, 90+1 (пен) – Франчозі, 60

Фінляндія – Північна Ірландія – 4:0

Голи: Пох'янпало, 42 (пен), Хаканс, 48, Пуккі, 74, Лад, 88

Група Е

Молдова – Албанія – 1:1

Голи: Бабогло, 87 – Чікалеші (пен), 25,

Збірна Казахстану здобула перемогу над Сан-Маріно. На 19-й хвилині Чесноков відкрив рахунок вправним ударом, а вже по перерві оформив дубль. Згодом команді гостей вдалося відквитати один м'яч – відзначився Франчозі. Крапку в поєдинку поставив гол Аймбетова – Бенедеттіні не потягнув пенальті. Казахстан посідає третє місце групі H (18 очок) та зберігає шанси на вихід у фінальну стадію чемпіонату Європи.

Фінляндія знищила Північну Ірландію. У першому таймі ніяк не вдавалося розмочити рахунок. Лише на останніх хвилинах Пох'янпало, реалізувавши пенальті, вивів Фінляндію вперед. По перерві поєдинок став багатшим на голи. На старті другого тайму Хаканс подвоїв перевагу, а гол Пуккі довів відрив до розгромного. Крапку в поєдинку поставив гол Лода. У підсумку Фінляндія розташувалася на 4-му місці (15), а Північна Ірландія на сходинку нижче (6).

Молдова розписала нічию з Албанією. На 25-й хвилині гості заробили пенальті. Виконувати 11-метровий взявся Чікалеші. Голкіпер Молдови не зміг впоратися з ударом, тож албанці вийшли вперед. По перерві командам довго не вдавалося забити. Здавалося, що матч завершиться мінімальною перемогою Албанії, проте на останніх хвилинах Бабогло все ж зрівняв рахунок. Зазначимо, що нічия достроково вивела Албанію на Євро. Натомість Молдова опинилася на 3-му місці (10) в групі Е.