Прімера. 12-й тур

Реал – Валенсія – 5:1

Гол: Карвахаль, 3, Вінісіус, 42, 49, Родріго, 50, 85 – Дуро, 88

Ворота мадридців вийшов захищати Андрій Лунін – Кепа відновлюється від травми, яку отримав перед матчем з Брагою в ЛЧ. Натомість український форвард Валенсії Роман Яремчук поєдинок розпочав на лаві запасних.

"Вершкові" стартували потужно і відкрили рахунок вже на третій хвилині. Карвахаль з лінії штрафного пробив у "шістку" воріт Мамардашвілі. Грузинський голкіпер занадто пізно зреагував. М'яч спершу поцілив у стійку, а тоді зрикошетив у сітку.

Лунін на початку поєдинку продемонстрував два яскраві сейви, рятуючи Реал після небезпечних ударів у виконанні Уго Дуро.

Незадовго до перерви підопічні Анчелотті збільшили перевагу. Після закидання від Родріго у штрафний "кажанів" Вінісіус в падінні грудьми відправив м'яч у сітку з відскоком від газону.

Старт другого тайму став справжньою катастрофою для Валенсії. Спершу Вінісіус оформив дубль. А вже за хвилину Мамардашвілі припустився жахливої помилки, вибивши м'яч на Родріго, а бразильський форвард холоднокровно розстріляв ворота "кажанів" – 4:0.

До слова, саме Родріго асистував Вінісіусу під час третього взяття воріт команди Рубена Барахи.

На 70-й хвилині на полі з'явився Роман Яремчук. За відведений йому час український форвард лише 9 разів торкнувся м'яча, віддав 5 з 7 точних пасів (71%) і награв на 0, 01 очікуваних голів.

На 85-й хвилині Родріго оформив дубль та довів рахунок до катастрофічного 5:0. Однак Андрій Лунін не зумів вберегти ворота мадридців сухими – під завісу поєдинку його прошив Уго Дуро.

5:1 – Реал після цієї перемоги залишається на другому місці в Прімері, маючи 32 очки. На 2 пункти "вершкових" випереджає Жирона. Валенсія опустилася на десяту сходинку (18 залікових балів).