Ліга Європи. Груповий етап. 4-й тур

Група A

Фрайбург – Бачка-Топола – 5:0

Голи: Рель, 24, Еггештайн, 56, Вайсгаупт, 69, Адаму, 80, Доан, 90+2

Вест Хем – Олімпіакос – 1:0

Гол: Пакета, 75

Група B

АЕК – Марсель – 0:2

Голи: Мбемба, 25, Сарр, 90+3

Група H

Гекен – Мольде – 1:3

Голи: Хрстіч, 65 – Гульбрандсен, 16, Еріксен, 24, 86

Фрайбург розгромив ТСЦ Бачка-Топола. Рель відкрив рахунок у першому таймі, а Еггештайн, Вайсгаупт і Адаму продовжили гольове побиття в другій половині.

У паралельному матчі групи A Вест Хем взяв реванш в Олімпіакоса за поразку в гостьовому поєдинку (1:2). Лукас Пакета забив єдиний гол на 75-й хвилині. "Молотобійці" та Фрайбург набрали 9 очок. Олімпіакос (4) ще зберігає математичні шанси їх випередити. Бачка-Топола на дні з 1 пунктом.

Марсель здолав АЕК. Мбемба відзначився голом на 25-й, а Сарр подвоїв рахунок вже у компенсований час. Завдяки цій перемозі провансальці підіймаються на перше місце в групі (8 очок). Брайтон дихає у спину з 7 балами. У активі АЕКа 4 пункти, Аякс останній з 2 балами.

Мольде знову виявився сильнішим у скандинавському дербі з Гекеном. Норвежський колектив забив двічі у першій половині. Шведи дали надію на камбек, скоротивши відставання на 65-й хвилині. Однак Еріксен закрив питання щодо переможця, оформивши дубль за Мольде.

У групі H Байєр (12 очок) вже гарантував собі путівку в 1/8 фіналу. Карабах і Мольде продовжують боротьбу за другу путівку в плей-офф – у обох по 6 очок. Гекен зберігає примарні шанси на виліт у Лігу конференцій, якщо переможе леверкузенців та азербайджанців у завершальних двох турах.