Ліга Європи. Груповий етап. 4-й тур

Група F

Ренн – Панатінаїкос – 3:1

Голи: Рідер, 9, Салах, 65, Бла, 70 (пен.) – Іоаннідіс, 34 (пен.)

Вилучення: Белосян, 33 (Ренн)

Маккабі Хайфа – Вільяреал – 1:2

Голи: Сек, 30 – Баена, 82, Сьорлот, 87

Нереалізований пенальті: Трігерос, 38

Група G

Серветт – Шериф – 2:1

Голи: Рульє, 85, Бедія, 90+3 (пен.) – Северин, 13 (автогол)

Вилучення: Зоурі, 90+1, Кікі, 90+8 (обидва – Шериф)

Славія Прага – Рома – 2:0

Голи: Юрецька, 50, Масопуст, 74

Група H

Карабах – Байєр – 0:1

Гол: Боніфацій, 90+4 (пен.)

Ренн у меншості переграв Панатінаїкос. Французи відкрили рахунок вже на 9-й хвилині, та ближче до перерви Белосян привіз пенальті та отримав вилучення. Панатінаїкос з екс-зіркою Шахтаря Бернардом у складі відновив паритет, але кількісною перевагою не скористався. По перерві Ренн у меншості вирвав перемогу.

Вільяреал оформив камбек проти Маккабі Хайфа. Матч судила українська бригада арбітрів на чолі з Миколою Балакіним. Ізраїльтяни повели у рахунку на 30-й хвилині. Вже невдовзі "жовта субмарина" мала чудову нагоду зрівняти. Трігерос не реалізував перший пенальті, гра продовжилась, кіпер видав ще один сейв на добиванні. Вже після цього Балакін отримав вказівку від арбітрів ВАР перебити 11-метровий. Зрештою, Трігерос змарнував і другий шанс. Вже під завісу матчу Вільяреал двома голами протягом 4-х хвилин вигриз 3 очки.

Ренн лідирує у групі F з 9 балами. Вільяреал йде другим з 6 очками. Панатінаїкос набрав 4 пункти, а Маккабі Хайфа – 1 бал

Шериф втратив перемогу над Серветтом. На 13-й хвилині матчу швейцарці пропустили прикрий автогол. Зберегти ворота молдаван на замку Максиму Ковалю не вдалося. Вже під завісу гри Серветт забив двічі на добиванні – український кіпер був безсилим.

Славія Прага несподівано переграла Рому. Юрецька і Масопуст забили двічі у ворота римлян по перерві, команда Моурінью не змогла бодай скоротити. Група G: Славія набрала 9 очок та зрівнялась з Ромою. Серветт здобув 4 бали, а Шериф – лише 1 пункт.

Байєр дотиснув гоноровий Карабах. Вирішальний гол у матчі забив Боніфацій на 90+4 хвилині та вивів леверкузенців у плей-офф. "Фармацевти" набрали 12 очок та гарантовано вийдуть з групи H з першого місця. Карабах йде другим (6 очок), а далі – Мольде (3 бали) і Хеккен з нулем.