Футболісти "блаугранас" незадоволенні останніми результатами команди. Все розпочалось з поразки від Реала у домашньому матчі, далі була непереконлива гра з Сосьєдадом, а тепер Барселона ще й програла Шахтарю. Про це повідомляє El Nacional.

Роберт Лєвандовскі, Рафінья, Жюль Кунде, Маркос Алонсо і Ромеу звинувачують у нещастях наставника Хаві Ернандеса. Начебто, той має неправильний підхід до команди та проводить неналежну підготовку до матчів. Гравці вважають тренера занадто конформістським й консервативним, саме через це каталонцям важко дається кожна гра.

Непорозуміння з наставником виникли й у зіркового новачка Ілкая Гюндогана. Німець вважає, що Хаві недостатньо самокритичний і завжди шукає виправдання. Вболівальники та керівництво "блаугранас" вбачали у легенді наступника Хосепа Гвардіоли, та наразі він дуже далекий до історичного успіху Пепа.

Попри усі негаразди про звільнення Хаві мова принаймні поки що не йде. Його контракт з клубом розрахований до 2025 року. Барселона йде на третій сходинці у Ла Лізі, відстаючи на 4 очки від лідера Жирони і на 2 очки від Реала. Крім цього, каталонці зберігають непогані шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів.